div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Sunless Sea’nin ruhani takipçisi Kickstarter hedefini ikiye katladı!

- Advertisement -

Bu senenin en büyük indie hit’lerinden Sunless Sea sonunda gayrıresmi bir takipçiye kavuşuyor…

Karanlık, sadece fenerimizin aydınlattığı kadarını görebildiğimiz bir coğrafyada, tepede konuşlu bir kamera yardımıyla canavarlarla dolu denizlerde dolaştığımız Sunless Sea bu senenin en iyi oyunlarından biri bize göre, zaten linkteki incelemeden de Ertuğrul’un görüşlerini okuyabilirsiniz.

A House of Many Doors ise oyunun ruhani takipçisi olma hedefiyle yola çıkan ve Harry Tuffs adında bir geliştirici tarafından geliştirilen bir yapım. Üstelik sıkı durum Harry Tuffs oyunun Sunless Sea üzerine kurulduğunu inkar etmediği gibi, diğer oyunun geliştiricisi Failbetter Games’in de desteği ve danışmanlığı ile yoluna devam etmekte. Ne kadar güzel şeyler bunlar yahu?

6158 dolar hedefle Kickstarter projesine başlayan yapım, projenin bitmesine 50 saat kala 14 bin doları geçmiş durumda. Oyunun Temmuz 2016’da PC ve Mac için piyasaya çıkması ve fiyatının da 7 doları geçmemesi bekleniyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler