div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

SuperHot’ı hala denemediniz mi?

- Advertisement -

Geçtiğimiz sene kickstarter üzerinden rekor sürede hedeflediği finansal desteği sağlayan SuperHot’ın yeni oynanış videosu yayınlandı.

Oyunumuz şu an browser üzerinden deneme sürümünü oynayabileceğiniz klasik bir fps aslında. Farklı olan ise sanat yönetimi. Oyunun ana mekanlarına detayları ancak seçebildiğiniz bir beyaz renk, düşmanlarımıza ise Ruby kırmızısı bir renk hakim ve Max Payne benzeri kontrolleri Mirror’s Edge benzeri bir oynanış ve sanat yönetimi ile birleştirerek ilerlemeye çalışıyoruz.

Ağırlıklı olarak beyaz ve kırmızı renklerin hakim olduğu oyun hem görsel, hem de oynanış açısından geliştirilmeye devam ediliyor ve yapımcı gerçek zamanda oynanabilecek bir mod’un da geliştirme kapsamında olduğunu açıkladı. Yavaşlatma diye bir şey olmadığında ne kadar hayatta kalabileceğimiz soru işareti elbette, bu da oyunun mekaniklerine uyum sağlayıp daha fazla zorluk, daha fazla mücadele bekleyen oyuncular için ideal.

Oyunun browser versiyonu Firefox, Opera ve IE altında çalışıyor. Unity Web Player plugin’ini desteklemediği için şu anda Chrome’da oynamanız mümkün değil, mutlaka deneyin diyoruz.
http://superhotgame.com/play-prototype/

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler