div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Supernova kapalı beta tarihi açıklandı

- Advertisement -

MOBA sektörü, MMO sektöründe en çok oyun çıkan türlerden biri haline geldi. Yapımcı şirketler, oyuncular tarafından oldukça sevilen bu türden pay alabilmek için birbirleriyle yarışıyorlar. Geçtiğimiz aylarda Bandai Namco da MOBA furyasına katılacağını açıklamış ve bir oyun yapımcısıyla anlaşarak Supernova isimli MOBA oyununum yayıncılığını yapacağını duyurmuştu.

Bir süredir alfa testlerini gerçekleştiren Supernova nihayet kapalı beta için oyunculara tarih verdi. RTS ögelerini de içerisinde barındıracak olan bu MOBA oyunu Supernova Bandai Namco’nun açıklamalarına göre 23 Temmuz’da kapalı beta testlerine başlayacak. Bu haberle beraber yeni bir Commander daha açıklandıüı bilgisini de sunalım. B.R.O. isimli bu yeni Commander hem saldırı hem de savunma açısından ciddi avantajlara sahip olacak. bu yeni karakterin tüm yeteneklerini aşağıdaki videodan görebilirsiniz. Son olarak tüm bu haberlerin yanı sıra kapalı beta süresince henüz isimleri açıklanmayan yeni Commanderların da oyuna ekleneceği belirtildi.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler