div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

SW: Battlefront betası herkese açılıyor!

- Advertisement -

EA cephesinden gelen detayların tamamı oyuncuları sevindirecek cinsten.

EA Topluluk Şefi Matthew Everett’in Battlefront sitesinden duyurduğu detayların belki de en önemlisi beta’nın “açık beta” statüsünde başlayacak olması, yani katılmak isteyen herkes katılabilecek. Ekim ayının başlarında start verilmesi beklenen süreç Origin üzerinden PC, Playstation 4 ve Xbox One’da aynı anda başlayacak.

Bir diğer önemli nokta ise beta’nın offline olarak, yani botlara karşı da oynanabilecek olması, böylece oyunun single player skirmish mekaniklerini de test edebileceksiniz, üstelik online co-op ve split screen co-op modları da beta’da hazır bulunacak.

-Hoth’da geçen 40 kişilik Walker Assault modu ve Sullust’ta geçen Drop Zone modu planlandığı gibi ilk günden itibaren beta’da yerini alacak.
-Tatooine’de geçecek Survival görevini tek başınıza, online co-op veya split screen co-op olarak oynayabileceksiniz.
-Multiplayer modunda AI botlar olacak, aşağıdaki Fighter Squardon videosunda bunları görebilirsiniz, her bir taraf için onar adet.
-Oyuncular yıldız kartlarını kullanarak blaster silahlarını elde edebilecek ve bu deste üzerinde değişiklik yapabilecekler.
-Oyundaki araçlar ile beraber gelen silahlar araçlara özgü ve sonradan upgrade edilemeyecekler.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler