div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

“Swery” sağlık problemleri sebebiyle ara veriyor…

- Advertisement -

Sağlık sebeplerinden dolayı oyunlara ara veren Deadly Premonition’ın geliştiricisi Swery, “Zaten oyun hazırlama konusunda yeterince yavaşladım” şeklinde konuştu.

Hidetaka “Swery” Suehiro, bir diğer deyişle, Deadly Premonition korku oyununun arkasındaki muhteşem beyin, oyun geliştirmeye geçici bir ara vereceğinin duyurusunu yaptı.

Reaktif kan şekeri düşüklüğünden muzdarip olan, dolayısıyla hastalığına odaklanmak isteyen Swery, oyunlara bir süre ara veriyor olacak. Yeni bir blog yazısındaki açıklamasında, “Herkese merhaba! Maalesef size birkaç üzücü haberim olacak, bugün itibariyle oyun geliştirmeye kısa bir ara veriyor olacağım çünkü kan şekeri düşüklüğüm var ve iyileşmem gerekiyor. Oyunları hazırlamada yavaşladığımı hissediyorum dolayısıyla bir süredir tek yaptığımın hayranlarımı bekletmek olduğunu hissetmeye başladım… O nedenle bir süre dinlenmeye çekilmeye karar verdim bu sayede ilerisi için tekrardan oyunlar yapmaya devam edebileceğimi umuyorum. “ şeklinde konuştu.

Swery’nin en son projesi, the Xbox One ve PC macera oyunu D4: Dreams Don’t Die diğerleri kadar ilginç bir oyundu denebilir. Her ne kadar D4 ilgi görmüş olsa da, Deadly Premonition gibi başlıca oyunlardan biri olamadı. Satışları hayli yavaş ilerleyen oyun Microsoft Xbox Live Gold ile bedava olarak da dağıtılmıştı.

Swery ve ona ait Access Games stüdyosundan yeni projeler çıkacağı da başka bir haber! Swery, SNS hesabını devamlı olarak kontrol ediyor olacağını ve geri döndüğü zaman tüm oyun severleri tekrar görmek istediğini söylerken eğer içmeye gittiğimi görürseniz sinirlenmeyin diye de ekledi.

Son olarak ise, iyileştiğinde her zamankinden çok daha iyi oyunlarla geri geleceğini de söyledi, acil şifalar dilemekten başkası elden gelmiyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler