div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Sword Coast Legends bu hafta sonu Steam’de bedava oynanabilecek

- Advertisement -

Bütün yılın en fazla beklenen oyunlarından olan ancak çıktığında bizleri çok da tatmin etmeyen Sword Coast Legends bu haftasonu Steam’de bedava.

17-22 Aralık tarihleri arasında oyunun tüm içeriği free-to-play olarak kullanımınıza sunulacak ve oyunun 20gb’lık boyutunun da makul olduğunu düşünürsek, oyuna 85tl verip vermemeye karar vermeniz için yeterli bir süre bu. Oyunun steam kullanıcı puanları 58 seviyesinde, açıkçası bu notun öngördüğü kadar da kötü olmadığını düşünüyoruz.

Oyunu bizim için inceleyen Ertuğrul oyuna 7.3 puan vermiş ve incelemesini şu cümleler ile tamamlamıştı.

“Oyunun içine daldığımız zamansa aslında Sword Coast Legends’ın CRPG görüntüsüne bürünmüş, bir nevi action RPG olduğunu anlıyoruz. Açıkçası D&D temalı, izometrik kamera açısına sahip bir oyundan bunu beklemiyordum ama ne yapalım. Malum D&D deyince konuşma olması gerekiyor ama ilk 30 dakikalık oyun deneyiminde anladım ki konuşmalar da sırf oyunda konuşma olsun diye koyulmuş! Yoksa konuşarak hiçbir şey çözülemiyor. İlla savaş, illa kan!

Ana senaryo 40 saate yakın bir oyun deneyimini vaat ediyor olsa da ne yazık ki D&D için bile çok klişe kalmış durumda. Zaten oyunu ana senaryo değil, DM ve Dungeon Crawl modları sırtlıyor. Burada tıpkı gerçek D&D’de olduğu gibi bir kişi DM yani oyun yöneticisi oluyor ve dört diğer kişiye oyun oynatabiliyoruz. Tamam, bu mod da aslında beklediğimden çok daha limitli çıktı ama co-op oyun oynama deneyimini dijital ortama bu derece aktarabilmek de bir şeydir.

Kendi haritamızı yaratmak ya da yaratılan haritalar üzerinde koşturmak gerçekten çok eğlenceli. Üretilebilen ve oynatılabilen farklı oyun modları kesinlikle Sword Coast Legends’ı fazlasıyla oynanır kılan esas unsur. Ayrıca baktınız oyuna harcayacak vaktiniz yok, hop bir zindan temizleyip çıkabiliyor, karakterinizi burada geliştirebiliyorsunuz. Demem o ki Sword Coast Legends ana senaryosu bir hayli kötü olsa da multiplayer modları ile oynanabilir hale gelen bir oyun.”

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler