div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

System Shock 3’te eski bir tanıdık: SHODAN

- Advertisement -

Geçtiğimiz günlerde duyurulan System Shock’un yeni oyunu ile beraber oyun dünyasının en sağlam karakterlerinden biri de dönüş yapıyor.

Portal’ı ve sinir bozucu “yol arkadaşımız-düşmanımız” GLaDOS’u hatırlayacaktır çoğunuz. Hani şu meşhur Portal 2 tanıtım videosunda hayata dönmeye çalışırken bize “Güçlerimizi birleştirebiliriz, bilim için, seni canavar!” diye seslenen arkadaştan bahsediyoruz. Ege denizindeki komşumuz gibi ara ara atıştığımız, ara ara birbirimize girdiğimiz ama eninde sonunda çıkıp bize şarkı yazma nezaketini gösteren (Still Alive ve Want You Gone nasıl unutulur?) bu yapay zeka dostumuz vaktiyle sizi ürküttüyse bir de SHODAN’ı görmelisiniz.

System Shock’un ilk iki oyunundaki en büyük düşmanımız, yapay zeka SHODAN serinin üçüncü oyunu için geri dönüyor ve muhtemelen her zamankinden daha acımasız olacak. Bizimle nasıl kedinin fareyle oynadığı gibi oynadığını, canımızı nasıl sıktığını hatırlıyoruz da…

İlk oyunun yapımcıları arasında yer alan Tim Stellmach tarafından kurulan OtherSide oldukça yeni bir firma ve oyunun ne kadar parlak olacağı konusunda ciddi şüphelerimiz de var açıkçası. Herhangi bir platform veya tarih olmadığı gibi şimdiye dek bir ekran görüntüsü görmediğimizi de belirtelim.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler