div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Sziget Festivali sizleri bekliyor!

- Advertisement -

Her yıl Ağustos ayında düzenlenen Sziget Festivali bu yıl 10-17 Ağustos 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek ve festival severlere unutulmayacak bir festival deneyimi ve en iyi festival tatillerini yaşatacak!

Açılışını Robbie Williams ve kapanışını Martin Garrix’in yapacağı Sziget’te bu sene Florence & the Machine, Foals, Interpol, Kasabian, Limp Bizkit, Alt-J, Avicii, Ellen Allien, Ellie Goulding, Gramatik, Gogol Bordello, Goran Bregovic Wedding and Funeral Band, Hernan Cattaneo, Infected Mushroom, Jamie Woon, Knife Party, Paloma Faith ve önümüzdeki günlerde açıklanacak daha birçok dünyaca ünlü müzik devleri sahne alacak.

76 hektar ormanlık bir adaya kurulmuş olan Sziget Festivali’nde festival severler, 60’tan fazla sahnede seyredecekleri muhteşem konserlerin yanı sıra Sziget sirki Cirque du Sziget’te Akoreacro, Cirk La Putyka, ManoAmano ve Grotesque Gymnastics topluluklarının muhteşem gösterilerine tanık olacak, Campfire alanında kamp ateşi etrafında Szitizen’lerin müziklerine eşlik edecek, Evlenme Çadırı’nda ister Ana Sahne ile ister en iyi arkadaşı ile evlenecek, TDK Sziget Plajı – Cökxpon Chill Garden’da yoga yapacak, masaj salonunda festival yorgunluğu atacak.

Her yıl 400.000’den fazla müzik tutkununun katıldığı rock’tan elektronik müziğe, punk’tan folk’a, jazz/blues’dan pop’a, Balkan ve diğer kültürlerin farklı tarzlarını içeren müzik şölenine katılmak ve ‘‘Özgürlük Adası’’nda 1 hafta gönlünce eğlenmek isteyenler hazırlanın Sziget Festivali’ne az kaldı!

Sziget Festivali 2015’te bugüne kadar açıklanan sanatçılar için: http://szigetturkiye.com/programs

balazs_mohai1

[title type=”h4″]Karnaval.com Sziget Talent Turkey Kazananı Belli Oldu![/title]

- Advertisement -

Sziget Türkiye ve Karnaval.com işbirliğiyle gerçekleşen yarışmanın kazananı Yok Öyle Kararlı Şeyler, bu sene gerçekleşecek Sziget Festivali’nde British Knights Europe sahnesinde yer alacak!

01 Haziran 2015, İstanbul Karnaval.com ve Sziget Türkiye işbirliğiyle gerçekleşen Karnaval.com Sziget Talent Turkey yarışmasının kazananı, Yok Öyle Kararlı Şeyler oldu. Karnaval.com internet sitesi üzerinden gerçekleştirilen oylamada 41 bağımsız müzik grubu arasından ilk 5 arasında finale çıkan Yok Öyle Kararlı Şeyler, gecenin sonunda kazanan isim oldu. Yarışmanın kazananı olan Yok Öyle Kararlı Şeyler 10-17 Ağustos tarihleri arasında Budapeşte’de gerçekleşecek Sziget Festivali’nde sahne alacak.

Bu sene ilk defa gerçekleşen organizasyon ile Karnaval.com Sziget Talent Turkey yarışmasının finali Hard Rock Cafe Istanbul’da gerçekleşti. Finale kalan 5 bağımsız müzik grubunun performans sergilediği geceye yüzlerce dinleyici katıldı. Yarışmanın finalistleri olan Can Gox, Emir Yargın, Esas Çocuk, Nilipek ve Yok Öyle Kararlı Şeyler performanslarıyla dinleyenlere keyifli anlar yaşattı. Gecenin sonunda Ali Şahinbaş, Bengi Ünsal, Cristina Lopes, Emre Irmak ,Hakan Yanar, Murat Meriç, Serkan Fidan, Tolga Turan, Yalçın Birol ve Yonca Temizocak O’Mahony’nin yer aldığı jüri oylaması sonucu kazanan Yok Öyle Kararlı Şeyler oldu.

10 – 17 Ağustos 2015 tarihlerinde gerçekleşecek olan Sziget Festivali 22 yıldır sunduğu geniş yelpazeli programlarıyla tüm müzik ve sanat alanlarının 7 gün aralıksız yer aldığı bir festival. Avrupa Festival Ödülleri tarafından iki kez “Avrupa’nın En İyi En Büyük Festivali” ödülüyle taçlandırıldı. Sziget, Budapeşte’nin ortasında yer alan şahane Obuda adasında bir hafta boyunca hem festival keyfini hem de tatil imkanlarını bir arada sunuyor. Geçtiğimiz yıl 415.000 ziyaretçisi ile 60’tan fazla sahneye ev sahipliği yapan Sziget Festivali’nde bu yıl Robbie Williams, Alt-J, Florence and the Machine, Kasabian, Limp Bizkit, Foals, Interpol, Avicii, Martin Garrix, Kadebostany ve çok daha fazla sanatçı yer alacak. Bu yıl 10.000 günlük bilet erken satış fiyatlarıyla bir hafta içerisinde tükendi.

Sziget-2013-budapest-01

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler