div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Sziget Festivali’ne 10 gün kaldı!

- Advertisement -

Avrupa’nın en büyük festivali Sziget Festivali’ne 10 gün kaldı!

70 ülkeden gelen 415.000 festival severle birlikte 60’tan fazla sahnede yüzlerce dünya yıldızını izlemeye, bir hafta boyunca hiç durmadan eğlenmeye, ‘‘Özgürlük Adası’’nda en güzel festival tatilimizi geçirmeye 10 gün kaldı!

10-17 Ağustos 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Sziget Festivali’nin tüm festival programı tamamlandı.

Açılışını Türkiye’de henüz sahne almamış ve heyecanla beklenen Robbie Williams ve kapanışını Hollanda’nın en ünlü DJ’lerinden biri olan Martin Garrix’in yapacağı Sziget’te bu sene Florence & the Machine, Kings of Leon, Foals, Interpol, Kasabian, Limp Bizkit, Alt-J, Avicii, Ellen Allien, Ellie Goulding, Gramatik, Gogol Bordello, Goran Bregovic Wedding and Funeral Band, Hernan Cattaneo, Infected Mushroom, Kwabs, Jungle, Jamie Woon, Knife Party, Nero, Major Lazer, Tyler The Creator, Paloma Faith ve daha fazlası sahne alacak!
Müzikten sirk ve tiyatro gösterilerine, evlenme çadırından poker çadırına, Sziget plajından Macaristan’ın ünlü meyhanelerine kadar yüzlerce etkinlik alanına sahip Sziget Festivali’ne bu sene ilk defa 1000’e yakın Türk ziyaretçi katılacak.

Sziget2015_1

YÖKŞ ilk defa Sziget’te!
Bu yıl ilk defa gerçekleşen Karnaval.com Sziget Talent Turkey 2015’te 50’ye yakın grup arasından halk oylaması ve jüri oylaması ile birinciliği kazanan Yok Öyle Kararlı Şeyler Sziget Festivali’nde dünyaca ünlü sanatçılar ile birlikte aynı festivalde performans gösterecek.
Türkiye’de oluşan son dönem alternatif akımın en önemli temsilcilerinden birisi olan Yok Öyle Kararlı Şeyler geçtiğimiz yıl Funorg etiketiyle yayımladığı kendi adını taşıyan albümleriyle isimlerinden çokça söz ettirdi. Kendine has sound’u, samimi ve zaman zaman espirili şarkı sözleri ile dikkatleri üzerine toplayan grup müziğini ise “Batı’nın iyi taraflarını alan Rock” olarak tanımlıyor. Sziget’e özel bir şov hazırlayan ve festivalde ses getirmeyi hedefleyen grup, 10 Ağustos saat 20:00’de British Knights Europe Stage’de sahne alacak.

Sziget’te kamp ateşi etrafında bir Türk müzisyen
Tüm dünyadan 100’den fazla müzisyenin videolarını internete yüklemesi ve yine tüm dünyadan Szigetsever’in katıldığı online oylama sonucunda Türkiye’den Özgün Semerci’nin de aralarında bulunduğu 28 müzisyen Campfire alanında sahne alacak. 15 Ağustos 2015 Cumartesi günü 00:00’da dev bir kamp ateşinin etrafında çalacak olan Özgün’ün müziğini dinlemeye tüm Türk Szitizen’leri bekliyoruz!

- Advertisement -

Sziget Festivali 2015 programı: http://szigetturkiye.com/programs
İndirimli bilet fırsatlarımızdan yararlanabilmeniz için son tarih, 31 Temmuz. Hızla tükenen festival biletleri hakkında bilgi almak için: http://www.szigetturkiye.com

Sziget2015_4

Basın bülteninden derlenmiştir!

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler