div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Team Liquid Piglet: Phoenix1’ın LCS’te olması utanç verici

- Advertisement -

Eski Dünya Şampiyonu, Amerika’nın yıldız Güney Koreli nişancısı Piglet can yakmaya devam ediyor.

Son zamanlarda yaptığı sert açıklamalar ve oyuncular/takımlar hakkındaki düşüncelerini hiç sakınmadan dile getirmesiyle gündeme gelen Piglet, bu sefer de Kuzey Amerika LCS’in yeni ekibi Phoenix1’ı hedef aldı. Piglet, yedeği Jovani “Fabbbyyy” Guillen ile maça çıkan Team Liquid’in kolay bir galibiyet almasından sonra maç hakkında konuştu.

Fabbbyyy hakkında düşünceleri sorulduğunda: “Karşı takım o kadar kötüydü ki, iyi mi oynadı kötü mü oynadı pek bir fikir sahibi olamadım.” diye cevap verdi.

Phoenix1’ın 0-5’lik durumuna ise: “Mekaniklerine bakılacak olursa gayet düşük seviyedeler, oynayışları genel olarak kötü. Onlara profesyonel oyuncu demek, bu takımı LCS’te görmek utanç veriyor” şeklinde görüşünü söyledi.

TSM, C9 ve IMT dışında yine lige yeni katılan Envy ekibini etkili bulan Piglet, Dardoch’un durumuna ise “Düzeliyor, gittikçe de iyi olacak. Şuan için bir sorun yok” açıklamasını getirdi.

Son olarak neden bu hafta oynamadığı sorularına açıklık getiren yıldız nişancı, atılmadığını veya takımdan ayrılmadığını sadece bir süreliğine dinlenmesi ve toparlanması gerektiğini söyledi.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler