div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Tera Online, Steam’de bir numaraya yerleşti.

- Advertisement -

En Masse Entertainment’in geliştirdiği TERA Online piyasada yer alan en kaliteli MMORPG oyunlarından birisi. 5 Mayısta Steam’e de uğrayan yapım kısa sürede rekor kırmayı başardı.

En Masse Entertainment TERA Online için bir takım istatistikler yayınladı. Buna göre TERA, şu an itibariyle Steam’de en çok oynanan MMORPG oyunu olarak göze çarpıyor. TERA’yı izleyen rakipleri ise sırasıyla Neverwinter, RIFT, Archeage ve Elder Scrolls Online. Başarı sadece MMORPG alanında değil. TERA yayınlanan verilere göre Steam’de en çok oynanan 10 free-to-play oyun arasında yerini aldı bile.

Bunun yanında oyuna dair dikkat çekici başka istatistikler de yayınlandı. Yayınlanan bilgilere göre TERA 20 milyonu aşkın kayıtlı kullanıcıya sahip ve bunun 4.5 milyonu Kuzey Amerika bölgesinden. Ayrıca oyunda 97 bini aşkın aktif guild yer alıyor, günde 70 binden fazla kez zindanlar temizleniyor ve 6 milyonu aşkın boss katlediliyor.

Ayrıca yapılan açıklamada iki ilginç bilgi daha yer alıyor. Buna göre TERA Steam’de yayınlandığından beri oyuncular oyun dünyasını dünya etrafında 7500 tur atacak kadar dolaşmışlar. Geldik en dikkat çekici bilgiye. En Masse Entertainment’e göre TERA Steam’de yayınlandığından beri loot edilen her bir altın için kenara bir dolar koysak, şimdiye 10 adet Gabe Newell satın alabileceğimiz belirtiliyor.

Bu esprili istatistikler bir yana TERA gerçekten de Steam’de yayınlandığından beri çok daha fazla ilgi gördü ve yapımcılar da yayınladığı içerikler ile bu ilginin hakkını veriyorlar.Şu an için TERA’yı tahtından edebilecek bir MMORPG ise görünürlerde gözükmüyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler