div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

TERA’nın Go Berserk güncellemesi yayınlandı!

- Advertisement -

Piyasanın en iyi ücretsi MMORPG oyunlarından biri olan TERA Online zaten kalabalık bir oyuncu kitlesine sahipken Steam’ gelişiyle beraber çok daha popüler bir hale geldi. Elbette yapımcı ekibin düzenli ve zamanında güncellemeleri de bu popülerliği korumasında önemli pay sahibi.

Zaten geniş bir oyun içeriğine sahip olan TERA son yayınlanan güncellemesiyle daha da genişliyor. Go Berserk isimli güncelleme oyuna pek çok yeni içerik getiriyor. Bu içeriklerin en dikkat çekeni Berserker sınıfıyla alakalı ve genişleme paketine ismini veren özellik de bu. Güncellemeyle beraber bundan sonra Berserker sınıfı yeni yetenekler kazanıyor ve bu yetenekler onun tank oynanışını güçlendiriyor. Intimidation, Evasive Roll, Axe Counter, Overwhelm, Punishing Strike Berseker’ın kazandığı yeni yetenekleri oluşturuyor.

Bunların dışında 65 seviyeye sahip oyuncular için iki adet beş kişilik zindan ve bir adet on kişilik raid oyuna eklendi. Beş kişilik zindanlardan Vault of Kaprima yeniden düzenlenerek oyuna eklenen bir zindanken, Timescape yepyeni bir içerik olarak karşımıza çıkıyor. Akeron’s Inferno ise yeni on kişilik zindanı oluşturuyor.

Timescape_03

Akerons_01

Yenilikler yalnızca PvE alanında değil. Grindon bölgesiyle oyuna yepyeni bir savaş alanı ekleniyor. 15v15 PvP maçlarının gerçekleştiği bu alanda 70 kille ulaşan takım oyunu kazanıyor. Savaş sırasında yer aldığınız harita stratejik hamleler için de müsait. Ayrıca hem PvE hem de PvP için belli yerlerden elde edebileceğiniz Tier 7 teçhizatlarında müjdesini verelim.

- Advertisement -

GridIron_03

Ve son olarak oyuna gelen özelleştirme seçenekleriyle zaten ücretsiz bir oyun için yeterince geniş olan özelleştirme yelpazesi daha da genişletilmiş. Bununla ilgili videoyu da aşağıda bulabilirsiniz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler