div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

TESO için gelecek ilk DLC’nin tarihi belli oldu!

- Advertisement -

Bethesda The Elder Scrolls için açıkladığı ve oyunun ilk DLC pgenişlemesi olan Imperial City için çıkış tarihi verdi. Bunun yanında ise DLC paketi ile ilgili yeni bilgiler de açıklandı. Bethesda’nın yaptığı açıklamaya göre Imperial City güncellemesi 31 Ağustos’ta PC ve Mac’e, 15 Eylül’de ise Playstatiom 4 ve Xbox One’a çıkacak.

Imperial City DLC’si ile oyun süresi bir miktar daha uzayacak. Oyuna yeni bölgeler, yeni düşmanlar, yeni görevler ve yeni eşyalar eklenecek. Senaryoya göreyse Deadric Prince Molag Bal Imperial City’yi istila etmiş durumda. Oyuncular ise Deadric güçlerle savaşarak bu istiladan şehri kurtarmaya çalışacaklar.

Bunların dışındaysa oyunda yeni PvP alanlarının bulunacağı ve bu alanlardan altı tanesinin Imperial City bölgesinde yer alacağı, The Imperial Sewers isimli bir adet yepyeni PvP zindanının yer alacağı, iki adet yeni PvE zindanın oyuna ekleneceği belirtildi. Imperial City DLC paketinin iki farklı versiyon halinde satılacağı da açıklandı. Bu versiyonların biri oyunun ESO Plus aboneliğini içerecek. Eğer ESO Plus aboneliği istemiyorsanız ise sadece oyun içeriğinin olduğu DLC paketini 20$’a alabileceksiniz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler