div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

The Division’ın açık betasında neler değişecek?

- Advertisement -

The Division’ın geçtiğimiz ay sonundaki kapalı betasına katılıp içeriği kısa sürede tüketenler için iyi haberlerimiz yok aslında.

Tom Clancy’s The Division nihayet denemek isteyen herkese sunuluyor. Daha önceden beta tarihi sızdırılan oyun, 18-21 Şubat tarihlerinde Xbox One için, 19-21 Şubat tarihlerinde de PC ve PS4 için açık beta sürecine giriyor.

Biz kapalı beta’yı o kadar beğendik ki, sunulan içeriğin tadı damağımızda kaldı, kısa sürede de tükettik, maalesef açık beta da bundan çok farklı olmayacak. Diğer taraftan deneyip, içeriği veya oyunu beğenmeyenler için bile açık beta süreci çekici olabilir zira ikinci bir senaryo görevi de oyuna eklenecek. Şimdilik açıklanan tek yenilik bundan ibaret.

Ayrıca ön yükleme süreci de 16 Şubat tarihinde başlayacak ve zaman kaybetmek istemeyenler client’ı erkenden indirip kurma şansına sahip olacaklar. Boyutlar konusunda net bir bilgi verilmemiş olsa bile 27GB’lık kapalı beta sürümünden çok farklı olmasını beklemiyoruz.

Ayrıca oyunun kaotik atmosferini size dibine kadar hissettiren “Enemy Factions” isimli yeni bir fragmanı da yayınlandı.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler