div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

The Escapists 2, multiplayer modlarıyla geliyor!

- Advertisement -

Geçtiğimiz yıl sessiz sedasız satışa sunulduktan sonra 1.8 milyon adetlik satış rakamına ulaşmayı başaran hapisten kaçma oyunu The Escapists’in ikinci oyunu önümüzdeki yıl PC, PS4 ve Xbox One için piyasada olacak.

Kaçış oyunları büyük ihtimalle ülkemizde dünyanın geri kalanına göre daha hızlı yayılan bir sektör. Sadece İstanbul’da bile onlarca farklı kaçış oyunu bulabilmeniz mümkün. The Escapists ise bir kaçış oyunu olmaktan ziyade aksiyon tarafına ağırlık veren bir hapisten kaçma oyunu aslında.

Mouldy Toof tarafından geliştirilen oyun alışılageldik grafik tarzını koruyor, diğer taraftan el çizimi grafiklerin çok daha detaylı olduğu gözünüzden kaçmayacaktır. Ancak oyunun en büyük iddiası elden geçirilmiş grafikleri değil.

The Escapists 2, selefinin aksine türlü multiplayer desteği ile beraber geliyor. Bunların arasında split screen’den tutun da co-op ve versus modları gibi sevdiğimiz eklentilerin tamamı mevcut ki ilerleyen dönemde yeni modların açıklanması da olası.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler