div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

The Game Awards 2015 ödülleri sahiplerini bekliyor!

- Advertisement -

2015 yılını geride bırakırken birçok müthiş oyunlarla tanıştık ve bu oyunların bir ödülü de olmalı. Yılın en büyüklerinden The Game Awards’ın 3 Aralık 2015’te olacağı açıklandı.

2015’in en iyi oyunları ödüllerini almak için 3 Aralık’ta bir araya gelecek. Geçen yılın sunucusu olan Geoff Keighley, bu sene tekrardan sahnede olacak. Bu sene daha çok katılımcı bekleniyor ve katılımcı sayısı 4000 olarak belirtiliyor. Bütün ayrıntılar verilmediğinden Geoff Keighley Twitter üzerinden takipçilerinin detaylar için beklemelerini söyledi.

Etkinlikte yer alacak önemli isimler ise şöyle : Eric Hirshberg – Activision, Rockstar Games, Peter Moore – Electronic Arts, Shawn Layden – Sony Computer Entertainment America, Hideo Kojima, Valve, Phil Spencer – Microsoft Xbox, Yves Guillemot – Ubisoft, Reggie Fils-Aime – Nintendo of America ve David Haddad – Warner Bros. Interactive Entertainment.

1_yuuz

3 Aralık günü Geoff Keighley sunumuyla gerçekleşecek olan The Game Awards go90, YouTube, Xbox Live, TheGameAwards, Twitch, Steam ve PlayStation Network platformları üzerinden canlı olarak yayımlanacak.

The Game Awards 2015 geri sayımını buradan takip edebilirsiniz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler