div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

The Last Door’un ikinci sezonu erken çıkış yaptı!

- Advertisement -

Tavşanlar korkutucu olmaya devam ediyor.

Gerilim korku oyunu olan The Last Door’un ilk sezonu, Cadılar Bayramı’nı eğlenceli geçirmek için ideal bir oyun, bunun için Steam’e göz atabilirsiniz. Ancak oyunu oynarken heves kırıcı olan bir nokta var ki o da size ikinci bir sezonun yolda olduğunu hissettiriyor olması.

Oyunun fazlasıyla Lovecraft romanlarını hatırlattığını söylemek mümkün. Stream erken erişimdeki ikinci sezona ulaşmak da 7.99 dolara mümkün. İlk bölümleri oynamak isteyecek sabırsız oyun severler için bu iyi bir haber olsa gerek.

Geliştirme ekibi The Game Kitchen, Steam sayfasında, oyunun durumsal halinin ve olmayan finalin çıkış planlarının taslağını oluşturmakla meşgul. Söylediklerine göre çalışmaları halen devam etmekte, 2. Sezonun 4 bölümüyle de yakından ilgilenirken henüz tüm Steam ekstra ve edinimlerinin, oyun oynanış ile ilgili metinlerin de oyuna tamamen eklenmediğini bildiriyorlar. Aynı zamanda ikinci sezon paketinde, oyunun birinci sezonunda olduğu gibi yine ek sahneler, gelişmiş görseller, oynanmaya hazır özel bölümler olacak.

Eğer ilgileniyorsanız birinci sezonun ilk bölümü bedava olarak oynanabilir durumda. 2.sezonun erken çıkışına odaklanmış durumdaysanız direk olarak geliştiricilerden satın alabiliyor olacaksınız ancak bu şekilde özel bölümlerin olduğu içeriğe erişiminiz için biraz beklemeniz gerekecek.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler