div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

The Last of Us Part II, 21 Şubat’ta Türkçe dublaj ile geliyor!

- Advertisement -

Gelecek mi, yine mi ertelenecek, 2021’e kalır mı, Türkçe olur mu gibi tüm sorular nihayet yanıt buldu. Sony Interactive Entertainment, gerçekleştirdiği State of Play etkinliğinde merakla beklenen PlayStation®4’e özel oyunu The Last of Us Part II’nin çıkış tarihini duyurdu.

2013 yılında PlayStation®3 için piyasaya çıkan ve çok satanlar listesine giren The Last of Us oyununun devamı niteliğindeki The Last of Us Part II, 21 Şubat 2020’de PlayStation®4’e özel olarak piyasaya çıkacak.

Uncharted serisinin ve The Last of Us oyununun yapımcısı Naughty Dog tarafından geliştirilen The Last of Us Part II, Türkçe dublaj ve altyazı seçeneklerine sahip olacak.

Haberler

2 YORUMLAR

  1. S.a. abi sitenize bayılıuoyurm adanada arkadaşlarla takip edioyruz yeni oyunlar cıkıyor ve siz yayınladıgınızda cok mutlu oluyoruz daha cok haber vıdeo cıkın abi bora var taktıkforce var bunlarıda gosterın turk oyunları bizim guruurmuz saygılar adanadan

  2. S.a. abi sitenize bayılıuoyurm adanada arkadaşlarla takip edioyruz
    yeni oyunlar cıkıyor ve siz yayınladıgınızda cok mutlu oluyoruz
    daha cok haber vıdeo cıkın abi bora var taktıkforce var bunlarıda gosterın
    turk oyunları bizim guruurmuz
    saygılar adanadan

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler