div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

The Long Dark’a çok kapsamlı güncelleme!

- Advertisement -

Geçtiğimiz yıl çok başarılı bir kickstarter projesinin ardından finansmanını tamamlayıp Eylül ayında erken erişime giren The Long Dark cephesinde önemli gelişmeler var.

Erken erişime girdiği günden itibaren çok ciddi ilgi gören, kullanıcı puanları da oldukça yüksek seyreden The Long Dark, yeni gelecek olan “Deep Forest” güncellemesinin ardından eski mekanikleri, arabirimi, crafting ve hayatta kalma mekanikleri anlamında çok ciddi değişikliklere gidecek. Bunun eskiye göre en önemli farkı da yeni mekaniklerin çok daha anlaşılır, kolay ve akıcı bir oynanışa daha fazla izin verecek şekilde geliştirilmesi olmuş. Oyun aynı zamanda derinleşiyor ve sadece hava koşullarının etkili olduğu, dar kapsamlı, karanlık bir hayatta kalma oyunu olmaktan da uzaklaşıyor.

Oyunda kamp ateşinin etkilerinden vahşi hayvanlar ile girmek zorunda kaldığınız mücadelelerin etkilerine kadar her detay, ama her detay elden geçirilip derinleştirilmiş durumda.

Oyunadaki değişikliklerin tam ve uzun listesi için: http://hinterlandgames.com/deep-forest-v-256/

Ayrıca Hinterland bir de video yayınladı;

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler