div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

The Solus Project: Kaçış podu tekinsiz bir gezegene düşerse…

- Advertisement -

Bilimkurgu’nun hem sinema hem de oyunlarda ayağa kalkıp dört nala koşmaya başladığı günlerdeyiz, son oyunumuz da The Solus Project.

Şöyle bir düşünün, son iki senede kaç tane yüksek bütçeli bilimkurgu filmi izlediniz? İyi bir tahminle 20’den fazla olması çok muhtemel. Kickstarter sayesinde büyük bir hızla akmaya başlayan bilimkurgu ve uzay temalı oyunlardan biri olan The Solus Project aynı zamanda hayatta kalma öğeleri içeriyor.

İçinde bulunduğumuz uzay gemisi gördüğünüzde boynumuza sarılmayan bir uzaylı ırkın yaşadığı bir gezegene iniş sırasında parçalanıyor ve hayatta kalma hikayemiz başlıyor. Oyun sanat yönetimi ve oynanış anlamında hem No Man’s Sky, hem de Firewatch’dan esinlenmiş gibi gözüküyor. Elimizde bulunan bir çeşit telsiz ile dışarısının ısısı, vücut ısımız ve kalp atışlarımızı görebiliyor, yere inerken gördüğümüz bir diğer kaçış sonda’sının peşinden umutsuzca koşuyor ve bu tekinsiz yeri keşfetmeye çalışıyoruz. Sürekli olarak kendimizle konuştuğumuzu söylemeye de gerek yok.

Yayınlanan video oyunun ilk sekiz dakikası ve hem konu, hem seslendirme hem de grafiksel anlamda oldukça ilgi çekici gözüküyor. Oyun 2016 yılı içinde PC ve Xbox One için piyasaya çıkacak.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler