div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

The Vanishing of Ethan Carter Redux Steam’e geldi.

- Advertisement -

Temmuz ayında PS4’e çıkan remastered oyun, The Vanishing of Ethan Carter Redux şimdi Steam’de. Eski oyunun motoru Unreal Engine 3 iken remastered oyunun motoru Unreal Engine 4 oldu. Oyuna, eski sectionlara fast travel edebilmek gibi bazı zekice özellikler eklenmiş.

Oyunun artık yeni bir kayıt sistemi de var. Eskiden checkpointlar bulup manuel olarak kayıt yapmanız gerekirken şimdiki kayıt sisteminde oyun yaptığınız son hareketleri hafızasına kaydediyor ve geri döndüğünüzde kaldığınız yerden sizi devam ettiriyor. Oyun için henüz Direct X 12 desteği yok ancak geliştirici The Astronauts eklemek için üzerinde çalışıyor. Stüdyonun kreatif direktörü Adrian Chmielarz;

Unreal Engine 4’ün şuan ki versiyonu Direct X 12 için test sürecinde ve buda Direct X 12’yi oyuna eklemeyi riskli hale getiriyor. Direct X 12 için test sürümü bittiği anda oyuna ekleyeceğiz.

Hikaye olarak iki oyunda birbiriyle tam olarak aynı. Bir de fragmanımız var ancak oyunu henüz oynamadıysanız ve oynamayı düşünüyorsanız tavsiye etmeyiz çünkü bazı en iyi özellikleri hakkında spoiler içerior. Uyarması bizden.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler