div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

The Witcher 3, iki haftada 4 milyonu devirdi

- Advertisement -

Belki Skyrim’in 7 milyon adetlik ilk hafta açılışına yetişemedi ancak bu bile başlı başına bir başarı hikayesi CdProjekt Red için.

Tüm yılın en fazla beklenen oyunu olarak piyasaya çıkan, biz dahil tüm yayınlar ve internet sitelerinden çok yüksek puanlar alan The Witcher III’ün satışları beş milyona yaklaştı. Oyunun yarattığı yüksek beklentiyi fazlasıyla karşılamış olması yanında özellikle binekler konusunda yaşanan bazı sıkıntılı bug’ların da bu enerjiyi pek dağıtamadığı ortada.

Bir karşılaştırma yapmak gerekirse, Skyrim’in kendi döneminde en büyük rakibi olan The Witcher 2, yine çok yüksek notlar almasına karşın ilk senesinde sadece 1.7 milyon kopya satabilmişti. Serinin ilk iki oyununun toplam satışları ise sonraki yıllarda 6 milyonun üzerine çıkmış durumda.

Polonya’da yerleşik küçük bir firma için bir peri masalı gibi gözüküyor değil mi? Sadece grafiğe odaklanmadan, ama o konuda da hiç kimseden geri kalmadan ne kadar özenli yapımlara imza atılabileceğinin en güzel örneği The Witcher III.

Haberler

1 Yorum

  1. Belli ki EA ve ya Ubisoft gibi firmalara örnek olacak bir davranış. Buglarla dolu 100 oyun yerine kendine has en az hatalı tek oyun istiyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler