div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

The Witcher III’ün bedava eklentilerinin sonuna geldik…

- Advertisement -

Dile kolay, The Witcher III piyasaya çıkalı iki aydan fazla zaman geçmiş ve biz bu süre içinde söz verilen bedava eklentilerin de sonuncusuna gelmiş bulunuyoruz.

Bu süre zarfında oyunu bitirme yaklaşımınıza göre 45-100 saatlik sürelerde oyunun sonlarını görmüş veya yaklaşmış olmalısınız. CD Projekt Red’in son eklentisi de oyunu bitiren oyuncuları hedefliyor ve New Game + adını taşıyor. Detaylarıyla alakalı henüz net bir açıklama gelmemiş olsa da eklentinin oyuna tüm eşyalarınız ve tecrübe puanlarınız ile beraber yeniden başlamanızı hedeflediği çok açık. Buradaki anahtar nokta, bu moda sahip bazı oyunlarda gördüğümüz ekstrem zorluk seviyeleri gibi seçeneklerin de DLC ile beraber gelip gelmeyeceği.

The Witcher III’ün beklenen iki DLC’si ise daha önce duyurulduğu gibi oyuna 25-30 saatlik ek oynanış süresi, hatta belki de daha fazlasını vaadediyor. Bunlardan Heart of Stone ekim ayında, Blood&Wine ise 2016’nın ilk çeyreğinde bizlerle buluşacak.

jpg

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler