div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

The Witcher III’ün ilk genişleme paketine tarih ve teaser geldi!

- Advertisement -

Uzun süredir beklenen The Witcher III: Hearts of Stone eklentisi 13 Ekim tarihinde oyuncular ile buluşacak.

Toplam oyun süresine 10 saatlik ilave içerik eklemesi beklenen Hearts of Stone’un ardından gelecek olan ve 20 saatlik ek içeriğe sahip Blood & Wine ise 2016’nın ilk çeyreğinde oyuncular ile buluşacak. Expansion Pack sahiplerinin ücretsiz olarak ulaşabileceği Hearts of Stone’un diğer oyuncular için bedeli ise sadece 10 dolar.

Hearts of Stone ile beraber oyuna Runeworlds adı verilen yeni bir mekanik geliyor. Buna göre her Runeworld oyunun başka bir kısmını, farklı biçimde etkileyecek ve oyuna ayrıca yeni yaratıklar, yeni karakterler ve elbette yeni aşk hikayeleri(!) eklenecek.

Hears of Stone oyunun her hangi bir aşamasındayken ulaşabileceğiniz bir paket lakin aslında Level 30 ve üzeri için dizayn edilmiş durumda. Anlaşıldığı kadarıyla Hearts of Stone çoğunlukla Oxenfurt’ta ve ana oyunda şahsen çok zaman geçirmediğimiz Velen, yani No Man’s Land’de geçecek. Daha önce promosyon banner’ında gördüğümüz ve ilk oyundan hatırlayabileceğimiz Shani için ise ilk kez oyun içi görsel yayınlandı.

jpg (2)

jpg (1)

- Advertisement -

jpg

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler