div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

The Witcher’ın filmi çekiliyor!

- Advertisement -

The Mummy yapımcıları tarafından çekilecek olan The Witcher filmi için sabırsızlanmaya başladık bile.

The Witcher seri olarak ciddi anlamda cinsellik içeriyor olsa da bu oyunla ilgili olarak çekilecek filmin gece yarısı kuşağına düşeceği anlamına gelmiyor. Açıkçası Geralt ile maceradan maceaya koşacağımız film oldukça esaslı bir yapım olacak gibi duruyor.

Film The Sean Daniel Şirketi tarafından sahiplenilmiş durumda. Bu şirket aynı zamanda The Mummy’s filmlerinin yapımından sorumluydu. Başrolde Rivia’lı Geralt var ve oyunlara nazaran alışık olmadığımız bir hikaye ile geleceği söyleniyor. Kitap veya oyundan çok film serisinin hikaye bazında kendi ayakları üzerinde durması bekleniyor.

Tomasz Baginski projenin direktörü olarak belirlenmişken aktörler konusunda henüz bir bilgi yok. Bilirsiniz bu tarz filmlerin yapımı hep olaylı olur ve beklenilen tarihte çıkmazlar. Şimdilerde 2017 çekimlerinin hazırlığı sürdüğü söylense de her türlü gecikme makul karşılanabilir şu aşamada.

Yeter ki iyi olsun.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler