div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

The Xbox One kablosuz adaptörü hazır!

- Advertisement -

The Xbox One wireless PC adaptörü şahane çalışıyor!

Sonunda Microsoft, PC’ler için beklediğimiz Xbox One adaptörünü piyasaya çıkarıyor! Artık The Xbox One çıktığına göre bugüne kadar kullandığımız belki de masamızda halen bulunmakta olan micro-USB kabloları ve diğer bütün kabloların pabucu dama atılabilir! Çünkü The Xbox One controller çağımızın en iyi kumanda aygıtlarından biri. Özellikle de Xbox One’ın Windows 10’da stream özelliğini düşünürseniz.

Xbox elinize geçtikten sonra hemen fişe takın ve senkronize işlemlerini başlatın, gerisi zaten kendi kendine hallolacak. Bu kablosuz adaptör her bir USB stick başına dört ayrı kumanda ile kullanılabiliyor ve her biri yaklaşık 2 saniyelik süreyle senkronize edilmiş oluyor. Buna ek olarak, Xbox One Elite modelinden bahsetmemiz gerekirse biçimsel olarak farklı ve biraz daha büyük ama oval 360 wireless adaptörüne kıyasla daha küçük bir şekil faktörüne sahip.

Atlamadan şuna da değinmek lazım, Windows 10 ile gerçekten iyi çalışıyor ancak SteamOS ve Steam Link gibi eskiden tanınmış platformlarda çok iyi olmadığını söyleyebiliriz. Bu arada Xbox 360 kumandaları öncekilerle uyumlu değiller bizden söylemesi!

Eğer sizin de ilginizi çekiyorsa Xbox adaptörünü 24.99 dolara sipariş etmek mümkün.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler