div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Therian Saga artık Türkçe!

- Advertisement -

Gameforge ve Geliştirici Virtys İngilizce, Almanca ve Fransızca olarak oynanabilen tarayıcı tabanlı Therian Saga oyununu bugünden itibaren başka dillerde de hizmete sunuyor. Oyuncular artık bu orta çağ fantezi oyununu Türkçe, İspanyolca, İtalyanca ve Lehçe olarak da oynayabilecek.

Masaüstü Rol Yapma Oyunlarının Sihri

Therian Saga klasik masaüstü rol yapma oyunlarına odaklanır ve bireysel karakter oluşturmalarını ön plana alır. Rekabetçi ögeler ve klasik seviye atlamaları bu oyunda bulunmaz. Odak daha çok her kullanıcının kendi başına veya başka karakterlerle birlikte hikayenin akışı içinde ilerlemesidir. Oyun katı bir yol takibini öngörmez, tüm oyuncuların Therian Saga karakterleriyle ilişki kurarak kendine özel, bireysel bir macera yaşamasını ister.
İster huzurlu oduncu, ister çalışkan demirci veya maceracı savaşçı: Seçilebilen 30 yetenek ve çok sayıdaki meslek sayesinde karakter oluşturmalarına hiç sınır çizilmedi.

Bir Bakışta Therian Saga Özellikleri
• Klasik masaüstü rol yapma oyunu tarzında
• Seviye atlaması olmayan, kapsamlı ve serbest karakter düzenlemeleri
• Çok sayıdaki meslek sayesinde kahramanları arzu edilen şekilde düzenleme imkanı
• Keşfedilmeyi bekleyen dev bir dünya

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler