div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

This War of Mine PS4 ve Xbox One’a geliyor!

- Advertisement -

Geçen yıl sadece PC’ye çıkmış olan This War Of Mine’ın çok az bir değişik versiyonu olan This War Of Mine: The Little Ones, önümüzdeki yıl 29 Ocakta PS4 ve Xbox One’a geliyor. 11 bit Studios tarafından geliştirilen oyun PC sektörün de bir patlama yapmıştı ve şimdi stüdyo oyunu PS4 ve Xbox One’a taşıyor.

Oyunun kendisi peki nedir ve ben daha önce hiç duymadım diyorsanız çok kısa anlatalım. 2014 yapımı, savaşta hayatta kalma oyunudur, daha öncede belirttiğimiz gibi 11 bit Studios tarafından geliştirilen oyun, 1992-96 arasındaki Bosna Savaşı sırasında gerçekleşen Saraybosna Kuşatması’ndan esinlenmiştir. Lakin savaşmıyoruz, yukarıda söylediğimiz gibi hayatta kalıyoruz ve oyun daha çok savaşın sivil yönlerine odaklanmıştır. Bir grup sivili kontrol ederek savaş sırasında hayatta kalmaya çalışıyoruz ve kaynaklarımız inanılmaz derecede kısıtlı. Buna ek olarak her zaman hırsızlar tarafından soyulma tehlikesi ile karşı karşıyayız.

Buyurun yeni oyunumuzun fragmanı.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler