div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

THQ Nordic efsanevi Novalogic’i satın aldı!

- Advertisement -

Eğer 1990’ların sonu ve 2000’lerin başında PC başına vakit geçirdiyseniz Novalogic’i bilmiyor olamazsınız.

Açıkçası simülasyonların en gözde oyun türlerinden biri olduğu, her evde bir adet joystic’in mutlaka bulunduğu ve insanların oyunlara kafa yormayı sevdiği dönemlerdi. Novalogic de bu dönemde piyasaya çıkarttığı Delta Force (ARMA yokken bu vardı!), Comanche, Armored Fist ve F-22 Lightning 3 gibi oyunlarla büyük saygımızı kazanmıştı.

THQ Nordic seneler süren suskunluğunun ardından Novalogic ismini ve onun bünyesinde bulunan aşağıdaki fikri mülkleri satın aldığını açıkladı. Novalogic’in portföyüne bakınca aşağıdaki listenin çok daha uzun olduğunu ancak henüz tamamının açıklanmadığını da düşünüyoruz.

-Delta Force
-Comanche
-Joint Operations
-Armored Fist
-Tachyon: The Fringe
-F-22: Lightning
-F-16: Multirole Fighter

Peki bu ne ifade ediyor? Elbette THQ Nordic bu fikri mülklerden bazılarını hayata döndürmeyi düşünebilir. Unutmayalım ki çok fazla yeni oyun çıkmasa da simülasyon tutkunları para harcamayı en fazla seven ve en sadık kitlelerden biri, haliyle Star Citizen ve Elite: Dangerous’un nasıl bir para basma makinesi haline geldiğinden hareketle firmanın kısa sürede harekete geçeceğini düşünüyoruz.

4

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler