div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Torment: Tides of Numenera’dan gelişmeler var.

- Advertisement -

Torment: Tides of Numenera, Kickstarter’da kampanyaya başlayalı daha bir kaç yıl oldu. İlk hedefi 900.000 dolardı ve şuan topladığı miktar ise tamı tamına 4.188.927 dolar. İyi haber ise hedefini genişletmeye devam ediyor. Neden iyi, çünkü hedefini genişletiyorsa, ulaştığı zaman yeni bir özellik ekleyecekleri anlamına geliyor. Peki şuana kadar ki gelişme ne?

Oyunla alakalı son haber dün yapıldı ve birkaç değişiklikten söz ediyor. Kısaca söylemek gerekirse, çatışmaya girdiğimiz zaman artık daha fazla seçeneğimiz olacak. Sadece saldır ya da kaç değil. Tasarımcı Jeremy Kopman’ın dediğine göre, Torment’e yakışır bir biçimde daha fazla diyalog seçeneği ekleyip daha fazla sonuç ortaya çıkarmak istiyorlarmış. Yani en basit örneklerden biri, savaşa girdiniz ama düşmanın sayısı sizden çok, ancak yine de öldürüyorsunuz diyelim, kırılma anı geldiği zaman düşman durup sizinle anlaşmaya varmaya çalışıyor, siz de ya onu öldürmeye karar veriyorsunuz ya da bir anlaşmaya varıp çatışmaya son veriyorsunuz gibi. Bu yeni gelecek olan özelliğe ise Crisis Encounters adını vermişler ve bir de 5 dakikalık oynanış videosu hazırlamışlar. Daha açıklayıcı olacağını umuyorum.

Ha bu arada Torment’in çıkış tarihi için en son 2015’in son çeyreği olarak duymuştuk yani, yarın, öbür gün çıkması lazım.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler