div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Total War: Warhammer’da Chaos olarak oynayabileceğiz

- Advertisement -

Son dönemde ne kadar çok Warhammer oyununa maruz kaldığımızın farkındasınız değil mi? Chaos kontrolden çıkmış durumda ve yapabileceğimiz hiç bir şey yok bunun için.

Once Warhammer ve Warhammer 40K oyunu arasından en fazla merak ettiğimiz ise elbette Total War: Warhammer. Creative Assembly’nin senelerce ilmek ilmek ördüğü Total War konseptini Warhammer dünyası ile birleştirecek olan oyun çok fazla bekletmeden piyasada olacak.

Bu arada Sega’dan yapılan açıklama bir iyi bir de kötü haber içeriyor. Buna göre Chaos’u oyunda kontrol edebileceğiz ve bu müthiş bir haber. Kötü haber ise Chaos’un DLC olarak gelecek olması. Eğer oyunun ana senaryo bölümünde Chaos’u kontrol etmek istiyorsanız ön sipariş verenlere bedava olacak olan Chaos Warriors Race Pack’i satın almanız gerekecek.

Sega’nın bunu ilk defa yapmadığını da hatırlatmak gerekiyor, daha önce Total War: Rome 2’de hatırlayacağınız gibi mesela Yunanlılar ön sipariş verenlerin ulaşabileceği bir ırk olarak oyunculara sunulmuş ve Steam üzerinden 6 dolar gibi bir fiyatla oyunculara sunulmuştu.

Total War: Warhammer, 28 Nisan 2016’da piyasada olacak.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler