div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Trackmania Turbo yeniden ertelendi!

- Advertisement -

Kasım ayında piyasaya çıkmasını beklediğimiz Trackmania Turbo bir kez daha ertelendi ve 2016’nın başlarında piyasaya çıkması bekleniyor.

Ubisoft Nadeo’dan yapılan açıklamaya göre PC, PS4 ve Xbox One’a çıkması planlanan oyunun yapılan beta testlerinin yeterli olmadığı ve bazı ince ayarlar için daha fazla zaman gerektiği ortaya çıktı. Bu yapılacak çalışmaların ağırlıklı olan oyunun arayüzü (moda oldu bu da!) ve multiplayer kodu üzerinde yoğunlaşması bekleniyor.

Nadeo’dan bir de iyi haber var. Oyundaki erteleme oyuna eklenecek olan pist editörünün geliştirilmesi için de yeterli zamanı sağlayacak yapımcılara. Böylece yarattığınız pistlerde arkadaşlarınız ile beraber yarışabileceksiniz.

Trackmania Turbo’nun getirdiği en önemli yeniliklerden biri de tek tuşla “random” olarak pist yaratabilme yeteneği. Ayrıca Double Driver adında bomba bir oyun modu da bizi bekliyor. Bu modda iki kişi tek bir aracı kontrol edeceğiz eş zamanlı olarak, yani kimin kontrolü kimin gaz/fren ikisini kullanacağı size kalmış. 🙂

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler