div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Train Simulator 2015’in Amerika temalı oyun içerikleri kaldırılıyor.

- Advertisement -

Geçen aylarda Train Simulator 2015 topluluğu ikiye ayrılmaya başladı. Amerika Birleşik Devletleriyle alakalı oyun içerikleri ve DLC’leri, Amerika’nın dışında ki oyuncular için kaldırılıyor. Aslı İngiltere temalı olan oyun, eskiden Amerika bazlı içerik olan BNSF (Burlington Northern and Santa Fe) demiryolu ağını da kapsıyordu. BNSF o kadar büyük bir demiryolu ağı ki neredeyse 51.500 kilometre uzunluğunda ve 28 Amerikan eyaletini geziyor. Bir de şöyle anlatmaya çalışalım, kömür vagonu olduğunuzu düşünün, Texas’dan Minnesotaya kadar ya da Seattle’dan San Francisco’ya kadar gidebilirdiniz.

Bu yüzden bu DLC paketlerinin ve oyun içeriklerinin kaldırılması bir şok etkisi yarattı. BNSF ekini, ancak Amerika’da yaşayan oyuncular kullanabilecekler. Paket aynı zamanda oyunun Steam satış sayfasından da kaldırıldı. Peki niye? Bu soruyu sabahtan beri sorduğunuzun farkındayım. Oyun geliştiricilerinin dediğine göre BNSF ürünlerini Amerika dışında başka bir ülkede markalaştırmamış ve lisanslı hale getirmemiş.

TS 15’in fanları ise harekete geçip, BNSF içeriğinin tekrar oyuna eklenmesi için Change.org‘da kampanya başlattılar. Oyuncular BNSF demiryolunun o kadar önemli olduğunu söylüyorlar ki, çoğu steam workshop içerikleri BNSF baz alınarak yapılıyor diyorlar. Aynı zamanda TS 15’in rakipleri olan Trainz ve Run8 gibi oyunların halen daha BNSF içeriklerini tuttuğunu belirtiyorlar. Bakalım oyun geliştiricisi Dovetail Games BNSF’yi geri ekleyecek mi..

jpg (1)

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler