div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Transistor bir milyon satışı geride bıraktı!

- Advertisement -

Indie oyunların dirilişinde büyük payı olan Supergiant Games’in diğer oyunu olan Transistor’ün satışları gayet yolunda gidiyor.

4 Ocak tarihine kadar devam edecek olan Steam indirimleriyle fiyatı sadece 6tl’ye kadar düşen Transistor en son açıklanan rakamlara göre bir milyonun üzerinde satış yaparak, firmanın bir önceki oyunu Bastion’ın başarısını aynen devam ettireceğini gösterdi. Supergiant Games ve ilk yüksek profilli oyunları Bastion, 2011 yılında piyasaya çıktıktan sonra müthiş beğenilmiş, ayrıca muhteşem soundtrack albümüyle de sükse yapmıştı. Şimdiye kadar iki milyonun üzerinde satılan Bastion da 4 Ocak tarihine kadar 6tl karşılığı satın alınabilecek.

Firmanın 2016’da daha fazla büyümek gibi tutkulu hedefleri yok ve küçük takımlarıyla bizler için üretmeye ve fikir yaratmaya devam edecekler. Şimdiye kadar verdiğimiz her kuruşa değen oyunlar üreten Supergiant Games’e yeni yılda da bol satışlar diliyoruz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler