div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Tree of Savior test aşamasına hazırlanıyor.

- Advertisement -

Ragnarok Online’ın ruhani devamı olarak görülen yapım Tree of Savior’ın yapımcı ekibinden Batı pazarındaki oyuncuları sevindirecek bir haber geldi.

Bir süredir yapım aşamasında olan şu an yalnızca Kore ve Çin sunucuları bulunan Tree of Savior Ragnarok Online’ın ”gerçek” ruhani devamı olarak görüldüğü için pek çok eski Ragnarok oyuncusu tarafından sabırla bekleniyor. Bu oyuncu kitlesinin önemli bir bölümünü de Kuzey Amerikalı ve Avrupalı oyuncular oluşturuyor. En sonunda onların da dilekleri gerçeğe kavuştu. Steam’de şu ana kadar en hızlı şekilde yeşil ışık yakılan Tree of Savior yapımcıları tarafından bir açıklama geldi.

Yapılan açıklamada IMCGames, Greenlight kampanyasında destek oldukları ve bugüne kadar oyuna olan desteklerini kesmedikleri için oyunculara teşekkür etti. Oyunun Steam’e ne zaman geleceğinin tarihini henüz veremediklerini belirten ekip yine de oyunu kesin olarak Steam’e çıkaracaklarını ve oyuncuların endişelenmemeleri gerektiğini de belirtti. Son olarak ise Tree of Savior’un uluslararası testlerinin hazırlıklarının sürdüğünü, oyunun bu versiyonlarının farklı bölgeler için farklı diller içereceğini belirtti.

Bu haberle de böylece batılı oyunculara müjdeyi vermiş oldular ancak hala oyunun testlerinin ne zaman başlayacağına dair bir tarih verilmiş değil.

Haberler

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler