div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Tribes serisinin tamamı bedava!

- Advertisement -

Şimdiki Hi-Rez Stüdyolarının sorumluluğundaki tribesuniverse.com üzerinden Tribes serilerinin tamamını artık bedava olarak indirebilirsiniz.

BioShock geliştiricisi Irrational Games tarafından geliştirilen Earthsiege, Earthsiege 2, Starsiege: Tribes, Tribes 2, Tribes: Aerial Assault ve Tribes Vengeance de bunlara dahil üstelik! Serinin en yeni oyunu olan Tribes Ascend da oynanmaya müsait bir oyun olarak bedava erişilebilir durumda!

Bu müthiş fırsat Tribes serileri 20. Yıl dönümünü geçirirken gelmiş bulunmakta, bizce hiç fena değil! Hi-Rez şimdilerde mitolojik MOBA oyunu Smite ile adını duyurmaya devam ediyor ve muhteşem bir geri dönüş yapmış durumda. Şimdilerde oldukça sükse yapan Smite’a bakarsak, Tribes’ın da bundan değer kazanacağını öngörmek yanlış olmaz.

Hi-Rez Stüdyo’ları yöneticisi Erez Gören’in 2013 yorumlarına göre ise, stüdyoları destekleyecek başka oyunlar geliştirmemiş olsalardı bugün ne Tribe sağlayıcıları ne de şirket ayakta olmazdı.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler