div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Trine 3’e yeni bölüm eklendi, üstelik bedava!

- Advertisement -

Trine 3: The Artifacts of Power’a gelen güncelleme ile oyuna Mac ve Linux desteği, kısalığından yakınan oyuncular için de yeni bölüm ekleniyor.

Yaz sonunda kısa bir erken erişim süresinin ardından piyasaya çıkan, genel anlamda 3D oynanışı ve muhteşem grafikleri ile beklentileri karşılasa da hataları ve özellikle de kısalığı ile ciddi eleştiriler almıştı. Bu eleştiriler yapımcının kalbini o kadar kırmıştı ki firmadan “Trine serisinin devamı olmayabilir.” anlamında bir açıklama bile görmüştük.

Oyuna gelen güncelleme oynanışta ciddi problemler yaratan bazı sorunları da düzeltiyor, bunların en önemlisi de Wizard’s Box elbette. Bunun yanında yeni eklenen bölüm de oldukça güzel gözüküyor.

Yeni içeriği kutlamak adına bu pazartesi saat 20.00’ye kadar oyun indirimde, 34tl yerine 17tl ödeyerek sahip olabilirsiniz. Eğer üçlemenin tamamını istiyorsanız cebinizden sadece 20.65tl çıkacak

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler