div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Türk eSpor takımları Avrupa’ya!

- Advertisement -

Dünyanın önde gelen eSpor platformu ESL, Windows 10 PlayIT sponsorluğunda 5.000€ ödülü ile Macaristan’da yapılacak etkinlik ile karşınızda.

TÜRKİYE KATILIMI İÇİN (5 TAKIM):
11 Ekim ve 18 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek haftalık Go4LoL ve ROG Go4CS:GO ligi de Türkiye’den şampiyonaya gidecek takımlarını belirleyecek.

Ligler sonunda toplam 8 takım ulusal finallere girmeye hak kazanacak. Ulusal final sonrası seçilen takımlar Türkiyeyi temsil etmek için çevrim içi grup aşamasına katılacak. Grup aşaması ve çevirim içi elemeler 26 Ekim ile 08 Kasım tarihleri arasında yapılacak. Macaristan da oynanacak canlı yayın ile yayınlanacak finaller 28, 29 Kasım tarisindedir.

● Şampiyona 28 ve 29 Kasım tarihinde Budapeşte, Macaristan
● 2 Takım CS:GO
● 2.500€ CS:GO
● 3 Takım League Of Legends
● 2.500€ League Of Legends

Organizasyonda oyuncuların kendilerini göstermeleri ve diğer oyuncular ile karşılaşıp kendilerini geliştirme şanşları olacak. Takımların şampiyonaya katılımları için en önemli kural takım oyuncularından en az üçünün Güney Doğu Avrupa bölgesinden olmasıdır. Katılımcı ülkerler ise; Macaristan, Bulgaristan, Türkiye, Yunanistan ve Kıbrıs, Romanya ve Moldova, Adriyatik ( Sırbistan, Slovenya, Bosna Hersek, Makedonya, Malta, Hırvatistan, Karadağ, Arnavutluk )

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler