div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Türk oyunu No70’ten yeni ekran görüntüleri geldi!

- Advertisement -

Volkan Demir’in liderliğindeki Old Moustache ekibi tarafından geliştirilen gerilim oyunu No70’in yeni ekran görüntülerine ulaşmayı başardık.

Türk oyuncuların da desteğiyle kısa sürede Greenlight almayı başaran No:70, kahramanımızın çocukluk döneminde yaşadığı korku ve gizem dolu olayları konu alıyor. Oyunun kahramanı geçmişte yaşadığı korkunç deneyimleri asla unutmamıştır. Benliğinin derinliğinde sürekli bu anılar canlanıp durmaktadır. Bu yaşanılan olaylara artık son vermek için, hayatına musallat olan sır ve gölgelerdeki gizemleri çözmesi gerekmektedir. Bu nedenle çocukluğunda yaşadığı No:70 numaralı o eve gider.

Oyun Unreal Engine 4 ile yapılmakta ve videodan da görebileceğiniz gibi, görsel anlamda oldukça başarılı. Oyun birinci kişi kamerasından oynanacak bir gerilim-korku oyunu gibi gözüküyor. Firma oynanabilirlik ve hikaye konularına çok önem göstermiş, öyle ki ilk sürümlerde ortaya çıkan eser kendilerini tatmin etmediğinde motor değiştirmekte ve oyunu dört kez başa sarma sarmakta hiç tereddüt etmemişler.

“Aslında çocukluğumun geçtiği güzel bir yerdi burası, babaannem ve büyükbabamın yadigârı… Seneler sonra nasıl geldim bilmiyorum, geçmişi anımsıyorum, çimenlerin süslediği tahta çitlerin yolundan geçiyorum, hatırlamaya çalışıyorum. Ellerim titriyor… Kıyısından dahi geçemediğim derin karanlıklar çekiyor içine beni gıcırtarak dişlerini.Yalnızım yürüyorum, gölgelerin anlatacakları var… Çocukluğumun geçtiği o eve gitmeliydim. Orada sırlarım, korkularım vardı. Gölgeler, sesler, hisler vardı o evde. Babaannemin, büyükbabamın anılarının olduğu, benim hayatımdaki huzursuzluklarımın nedeni olan o ev şimdi beni çağırıyor.Sislerin arasındaki korkularımı aydınlatmalıyım. Oradaki anıları, ruhları ve kendimi huzura kavuşturmalıyım. Şimdi ayaklarım, yıllar sonra beni oraya sürüklüyor ve halâ korkuyorum!”

Haberler

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler