div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Türk oyunu Zula Steam’de

- Advertisement -

Greenlight oylamasından 17 gün gibi kısa bir sürede başarıyla çıkan Zula’dan beklenen haber geldi. 3 aylık bir çalışma sonucunda Steam’e geçiş süreci tamamlanan Zula, Steam platformuna eklendi.

Tamamiyle Türkiye’de geliştirilen ilk ve tek MMOFPS oyunu Zula’dan güzel haberler gelmeye devam ediyor. Kısa bir süre önce Brezilya’da da Açık Betasına başlanan Zula sonunda Steam platformunda yerini aldı. Zula’nın Steam’de yer almasıyla birlikte oyuncular ücretsiz bir şekilde oyunu indirerek oynayabilecekler. Daha önce açtıkları mevcut hesaplarıyla da Steam üzerinden oynamaya devam edebilecekler. Ayrıca Steam üzerinden oyunu oynamak istemeyen oyuncular masaüstü sürümden ücretsiz olarak oynamaya devam edebilecekler.

Zula ekibinin Steam üzerinden Zula oynayan kullanıcılara bir sürprizi var. Türkiye’de geliştirilen ve tüm Dünya’nın ilgisini çeken MPT-76 piyade tüfeğini oyuna ekleyen Zula Ekibi, bu özel silahı 23-24 Haziran tarihleri arasında Steam üzerinden oyuna giren herkese hediye ediyor.

Haberler

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler