div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Türkiye’de geliştirilen hayatta kalma oyunu The Prison Game testlere devam ediyor!

- Advertisement -

Artan suç olayları ve hapishanelerin yetersiz kalması sonucunda artık müebbet alan mahkumlar, etrafı yüksek duvarlarla çevrili terk edilmiş şehirlere gönderilmektedir. Bu şehirlerde hiçbir güvenlik ve otorite bulunmaması nedeniyle mahkumlar kendilerini savunmak ve hayatta kalmaya çalışmak zorundadırlar. Hiç ummadıkları anda başka bir mahkum tarafından saldırıya uğrayabilirler. Oyunun amacı gizlenmek, savaşmak ve yaşamak, türü de çok oyunculu hayatta kalma oyunu.

Ekip, yaklaşık olarak 200 gündür yaptıkları her dişe dokunur çalışmayı, yaşadıkları sıkıntıları, ürettikleri çözümleri blogunda anlatıyor. En kısa sürede Türkçe versiyonunu da hazırlayacaklarını söylüyorlar. Bloğu ve oyunu uzun bir süre gizli tutmuş ve istedikleri yere ulaşamamaktan da endişe etmişler, artık şu anda istedikleri noktada olduklarını düşünüyorlar.

Ekip, bu süreçten sonra oyunun gelişimini oyuncularla birlikte, onların istekleri ve önerileri doğrultusunda şekillendirmek istiyor.

Blog: http://theprisongame.com/
Facebook adresi: https://www.facebook.com/The-Prison-Game-406548179541721
Youutube: https://www.youtube.com/channel/UC2g0CLCLdgggdy7QJ0sFonw

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler