div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Twitch’in Bob Ross maratonu bitti, ama geri dönecek!

- Advertisement -

Daha önce haberde de paylaştığımız gibi ilk duyduğumuzda “aa ne sevimli” deyip geçtiğimiz bir etkinlik oyun dünyasının en acayip çılgınlıklarından birisine dönüşmüş durumda.

Bir düşünün, o resimlerini çizerken kaç defa “aha güzelim resmi berbat etti!” diye geçirdiniz içinizden? TRT’de senelerce takip ettiğimiz, resim yapmanın ne kadar kolay gibi gözüken, ama kendi başınıza denediğinizde de görebileceğiniz gibi ne denli zor olduğunu gösteren Bob Ross, 1995 yılında genç yaşta (52) hayatını kaybederken geride 400’den fazla bölüm bırakmıştı.

Şimdi bu konsepti alın ve oyuncuların işgal ettiği Twitch konseptine oturtun, olabilir mi, evet; bir çılgınlığa dönüşeceğine dair bir işaret var mı, muhtemelen hayır. Tam olarak böyle oldu, bir haftadan fazla süren maraton sona erdiğinde anlık 183.000 izleme sayısı ve 6 milyona yakın farklı izleyiciye ulaşmıştı bile. O Twitch ekranında sakince resmine fırça darbeleri vururken chat bölümünden yükselen “TAP TAP TAP TAP” ve “OMG RUINED!” nidalarıyla kahkahalara boğulduk, daha önce Twitch’e girmeyenlerimiz bile girip birkaç saat geçirdi başında.

Twitch kokuyu almış gibi gözüküyor ki seneye bu etkinliğin tekrar edileceğini, 32 sezon +400 bölümün her birinin gösterileceğini, bununla da kalmayıp pazartesi günlerinin Bob Ross günü olacağını açıkladı. Bu sezonların her biri baştan sonra pazartesi günleri Bob Ross kalanında gösterilecek ki 32 haftada bitmesi bekleniyor, bu da 7 ay demek.

Twitch bu gösterimlerden kazanılacak paranın San Francisco Bay Area’da bulunan bir sanat okuluna ve St.Jude adlı bir çocuk hastanesi ve kanser araştırmaları organizasyonuna gideceğini de duyurdu.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler