div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Twitch’te Bob Ross çılgınlığı!

- Advertisement -

“Belki şurada bir türlü geçilemeyen bir bölüm vardır.”

The Joy of Painting adlı programıyla yıllar yılı bize resim yapmanın aslında ne kadar kolay olduğunu (Haha!) gösteren, kadife sesi ile gayet nazik bir şekilde “Bak, vur vur vur vur fırçayı, yapamadın değil mi? Gerizekalı!” der gibi bizi ekrana baktıran Bob Ross’u henüz 52 yaşındayken kaybetmiştik.

İnternetin yayılması ile beraber küresel bir fenomene dönüşen Bob Ross için 2 Kasım tarihinde bir Twitch maratonu başlatıldı ve biz bunu duyduğumuzda “Hahaha ne güzel!” demiş ancak bir çılgınlığa dönüşüp rekorları kırmasını beklememiştik. http://www.twitch.tv/bobross adresindeki Twitch hesabı iki günde 345 bin takipçi toplayan, toplamda 2.5 milyondan fazla kez izlenen ve her hangi bir anda 40 bine yakın kişinin izlediği Twitch hesabı, katılımcıların oyun jargonundaki yorumları ile kahkahalar atmanıza neden olabilir.

Siz ekrandaki muhteşem tabloya dikkatinizi vermişken yandan birisinin çıkıp “ruined” veya “tap, tap, tap, tap” yazması fena bir şey arkadaşlar, saatlerce başında takılıp kalabilir, kahkahadan midenizi ağrıtabilirsiniz, bizden söylemesi!

Watch live video from BobRoss on www.twitch.tv

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler