div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Two Worlds 3 geliyor!

- Advertisement -

Özellikle ikinci oyunu ile çok beğenilen aksiyon-rpg oyununun yapımcısı Reality Pump Studios, üçüncü oyunun 2019 yılında piyasada olacağını açıkladı.

Tarz olarak The Elder Scrolls serisi, Gothic ve The Witcher gibi yapımlardan esinlenmiş bir oyun olan Two Worlds’ün ilki 2007 yılında piyasaya çıkmış ve o sıralarda hala esintisi hissedilen The Elder Scrolls IV: Oblivion’ın kötü bir kopyası olmaktan öteye gidememişti. Serinin ikinci oyunu ise 2011 yılında piyasaya çıktıktan sonra hayli beğeni toplamış, Skyrim sebebiyle de unutulup bundle’lara düşmüştü.

Serinin üçüncü oyunu için firma henüz konsept aşamasını geride bırakmış değil ve oyunun piyasaya çıkmasına 3 seneden fazla bir zaman var. Haliyle herhangi bir detay verebilecek durumda değiller, diğer taraftan ikinci oyunun fişinin çekilmemiş olduğunu duymak da çoğu takipçimizi şaşırtabilir.

2011 yılında piyasaya çıkan oyuna yeni bir DLC geliyor öncelikle. Call of the Tenebrae adındaki hikaye ağırlıklı DLC’nin bu yılın ikinci çeyreğinde piyasada olması ve oyundaki karakterimizin Antaloor’a dönüp kasabayı The Chosen adı verilen fare benzeri yaratıklar tarafından işgal edilmiş halde bulmasını anlatacak.

Two Worlds 2 konusunda bir diğer detay, oyunun grafik motoruna bir güncelleme gelecek, böylece oyunun yaşını da bir miktar unutturmayı planlıyor Reality Pump Studios.

jpg (1)

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler