div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Ubisoft: Beyond Good & Evil 2 hakkında konuşmak için çok erken

- Advertisement -

Serinin değeri çok geç anlaşılan ilk oyununun takipçisi de Ubisoft’un seri üretim listesinde öncelikli gibi gözükmüyor.

Beyond Good & Evil zamanı için mükemmel grafiklere ve keyifli bir hikayeye sahip bir aksiyon & macera oyunuydu bilindiği gibi ve buna rağmen 200.sayımızdaki “Kimseye oynatamadığımız oyunlar” listesine girmekten kurtulamamış, yapımcıya ciddi miktarda zarar bırakmıştı.

Zaman içinde HD olarak yenilenen ve 2008 yılında yenisi duyurulan oyun hakkında bugüne kadar basına sunulan tek içerik artık yıllanan bir video oldu. Aynı şekilde oyun bu seneki Ubisoft E3 tanıtımında da kendisine bir yer bulamadı.

The Guardian’ın yaptığı söyleşide Ubisoft patronu Yves Guillemot, yine oyun hakkında net bir açıklama yapmaktan kaçındı ve “Adı konusunda bir şey söyleyemeyecek olsam da Michel Ancel ve ekibinin üzerinde çalıştığı bir proje var ve oldukça ilgi çekici, yeterince ilerlemeden önce de hakkında bir şey söylemek istemiyoruz, henüz çok erken” kelimelerini kullandı.

Muhtemelen Ubisoft olası finansal getirilerin hesabını yapmadan oyunun çıkıp çıkmayacağı konusunda net bir bilgi vermekten kaçınıyor, bakalım önümüzdeki günler ne getirecek?

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler