div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Ubisoft: Syndicate’ın satışları Unity’den etkilendi

- Advertisement -

AC: Syndicate genel olarak baktığımızda bug yumağı olmaktan uzak, isminin hakkını veren bir oyun gibi gözüküyor, en azından oyunu incelemesi için gönderdiğimizden beri telefonlarımızı açmadığından öyle düşünüyoruz.

Derginizde de okuyabileceğiniz gibi AC: Syndicate bir baş yapıt değil, ancak yeterince stabil ve kesinlikle çok bağlayıcı bir oyun. Satışlar tarafında da yavaş başlangıcın ardından hızını almış gibi gözüküyor. Ubisoft’tan yapılan açıklama ise bu yavaş başlangıcın sebeplerine ışık tutan cinsten.

Ubisoft’tan Alain Martinez “Assassin’s Creed: Unity’nin başına gelenler açıkça AC: Syndicate’ın ilk haftaki satışlarını etkiledi.” yorumunu yaptı. “Tıpkı daha önce AC IV: Black Flag’de yaşadığımız satış eğrisini tekrar yaşıyoruz, Syndicate’in satışları ilk hafta Unity’ye göre düşüş gösterdi ancak ikinci haftasında insanların pozitif yorumları sayesinde olumlu etkilendi.”

Genel anlamda Ubisoft serinin genel durumu için “köprüden önce son çıkış.” diyebileceğimiz kritik bir eşiği başarıyla aşmış gözüküyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler