div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Ubisoft’tan Jade Raymond EA’e transfer oldu

- Advertisement -

Assassin’s Creed’in eş-yapımcısı olan ve Ubisoft Toronto’nun patronu Jade Raymond artık EA’de.

EA’in son dönemdeki atakları ve başarılı işleri gözümüzden kaçmıyor. Özellikle Dice ve Bioware’in taşıdığı firmanın şimdi de oyun dünyası adına böylesine önemli bir ismi transer etmesi de ilgimizi çekiyor. Peki Jade ne iş yapacak? Koskoca Ubisoft Toronto’nun patronu iken normal bir çalışan lmayacak elbette. EA ona, yep yeni bir stüdyo açıyor. Ayrıca Dead Space ve Battlefield: Hardline’a da danışmanlık yapacak. Ama tabiki asıl işi bir stüdyoyu yönetmek olmayacak. Bizim için önemi şu an düşük en azından bu durumun. Bizim için ve tüm oyun piyasası için önemli olan nokta şu; Jade Hnm. yepyeni bir Star Wars oyunu yapacak. İşte bu heyecanımızı güçlendiriyor. Hele de, benim şahsi; nacizane görüşüm; Dice’ın silah-fps gibi tecrübeleri ile Bioware’in RPG tecrübelerini de kullanırlarsa eğer, ortaya çok ciddi bir oyun gelebilir.

Son olarak şunu da belirteyim, Jade Raymond’ın firmaya girdiğindeki açıklamaları arasında özellikle dikkat çeken nokta;

“BioWare ile beraber çalışacak olmak gerçekten çok heyecan verici. Mass Effect: Andromeda’yı görmek ve onu yapanlarla beraber çalışmak insanda güzel hisler yaratıyor. Ayrıca sadece bir yönetici değilim, bir oyuncuyum ve çok severek oynadığım Dragon Age oyunları ve Battlefield serisini de yapanların yanında olmak; Frostbite motoru ile de bir şeyler yapacak olmak çok güzel.”

demiş. Hayırlısı olsun Sayın Jade Raymond. Umarız güzel oyunlar üretir takımınız ki biz de oynarız.jpg

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler