div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Ubisoft’un gizemli videosunun arkasından Farcry Primal çıktı

- Advertisement -

Dün akşam takip ettiniz mi bilmiyorum. Ubisoft youtube üzerinden canlı takip edilen bir video yayınladı. Video bir mağara duvarının üzerindeki çizimleri gösteriyordu ve çok ama çok yavaş bir şekilde zoom out oluyordu. Fikir güzel, internet üzerinde de doğal olarak bir heyecan yarattı. Videonun son hali de şu:

Sonrasında resmi bir açıklama gelmese de oyunun Far Cry Primal olduğu ortaya çıktı. Sürprizi bozanlar ise Türk ekip oldu. IGN Türkiye video internet üzerinde merak uyandırırken şu şekilde bir açıklama yaptı.

Screen Shot 2015-10-06 at 11.17.19

Adından da anlaşılabileceği gibi oyun eski çağlarda, büyük ihtimalle buzul çağı öncesinde geçecek. Yeni bir oyun olmaktan çok Blood Dragon gibi bir ek paket olacak gibi görünüyor şimdilik. Henüz resmi bir açıklama olmadığını söylemekte fayda var.

Yani reklamları güzel, ona diyecek bir şeyim yok. Far Cry serisini de seviyorum. Fakat işin arkasında Ubisoft olunca hiç heyecanlanmadım. Doğru düzgün çalışmayan Uplay, her sene seri üretime bağladıkları ve bitirmenin eşiğine getirdikleri Assassin’s Creed serisi. Üzerine büyük hayal kırıklığı olan Watch Dogs ve onun grafik skandalı.. O yüzden dün geceki kısa heyecanım çabuk geçti.

Tabi bütün bunların kocaman bir ters köşeye yatırma olması ihtimali de var. Bütün internet olarak yanılsak da Ubisoft bize hiç beklemediğimiz bir sürpriz yapsa keşke.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler