div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Üç ırka birden yeni bir sınıf!

- Advertisement -

Blade & Soul uzun zamandır Avrupalı ve Kuzey Amerikalı oyuncular tarafından büyük bir iştahla bekleniyor. Yapımcı ekip en son oyunun bu kış batı pazarına ulaşacağını açıklamıştı.

Bu seferki haberimiz ise oyun içeriği hakkında. Blade & Soul’un sınıf sistemine bir göz attığınızda ırklara özel belli sınıflar olduğunu görürsünüz. Yani seçtiğiniz her ırkla istediğiniz her ırkı seçemezsiniz. Seçtiğiniz ırkın uzmanlaşabileceği belli sınıflar vardır. Geliştirici ekip bu anlamda son yayınladığı haber ile oyuncuları heyecanlandırdı.

Çinli yayıncı firma Tencent Game, Blade & Soul’da yer alan üç ırka yeni birer sınıf ekleyeceklerini onayladı. Ancak hangi ırka hangi sınıfı ekleyeceklerini belirtmedi. Yepyeni bir sınıf oyun içerisinde yer alan üç ırka mı eklenecek, yoksa ırkların oyun içerisinde kullanamadığı sınıflar mı bu ırklara eklenecek? Ne yazık ki henüz bu soruların yanıtlarını bilmiyoruz.

Bu arada oyun bu kış batı pazarı için piyasaya sürüldüğünde şu anda var olan ırk-sınıf sisteminin oyunda yer alacağı da açıklandı.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler