div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Uncharted 4’e bir erteleme daha…

- Advertisement -

Uncharted 4’e gelen erteleme daha ziyade lojistik sıkıntıların önüne geçmek için düşünülmüş gibi.

Naughty Dog’un seriye son noktayı koymasını beklediğimiz ve geçtiğimiz hafta Türkçe seslendirilmiş fragmanıyla ağzımıza bir parmak bal çalan yeni oyunu Uncharted 4: A Thief’s End, tahmin edebileceğiniz gibi tüm dünyada büyük bir merakla bekleniyor. SCEA CEO’su Shawn Layden’ın söylediklerine bakılırsa, oyunun yeterince üretilip her yere aynı anda gönderilebilmesi için, önceden açıklanmış olan 26 Nisan (Kuzey Amerika) tarihi yeterli olmamış.

Neticesinde yapılan açıklamada, tüm oyuncuların aynı anda oyunu rahatlıkla edinebilmesi için oyunun çıkış tarihinin 10 Mayıs’a sarkıtıldığı açıklandı.

Açıkçası bu oyun basını için olumlu bir gelişme zira böyle bir oyunu bir kaç gün erken edinip, dergi çıkışına yetiştirebilmek için gece gündüz oynamak zorunda olmak çok keyifli bir süreç değil, tahmin edersiniz zaten. Şimdi önümüzde bolca zaman olacak. 🙂

Bununla beraber bu hafta sonu oyun beta aşamasına geçecek ve oyuncular kendilerine sunulacak olan üç haritada oyunun tadına bakabilecek.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler